סיסתמה יעוץ - Systhema Consulting - ייעוץ וליווי מערכי הסעדה ומפעלי מזון, איכות ובריאות הסביבה, שוק החקלאות
שיטה בונה הצלחה
אודות
ירון תלמי, מנכ"ל ובעלים 054-5867485
35 שנות ניסיון בניהול חברות וארגונים, ייעול, שיפור וחיסכון, שיטות ותהליכים, ייזום וחדשנות, ארגון ושיטות, ניהול סיכונים ומשברים.
• יועץ מומחה בתחום מערכי מזון והסעדה, איכות ובריאות הסביבה, שוק המזון והחקלאות.
• אנליסט ומומחה בתפעול וכלכלת מערכי מזון והסעדה.
• בעברו מנכ"ל חברות הייטק (כולל סטרט-אפים) וחברות תעשייתיות
• לשעבר מנכ"ל רשת הסעדה מובילה ומנכ"ל החברה המובילה לתכנון מטבחים.
• יועץ, מאמן ומלווה עסקי וארגוני
• מהנדס תעשייה וניהול BSc
• MA במשפטים, התמחות בקניין רוחני ודיני פטנטים
• עובד בריאות הסביבה, מוסמך משרד הבריאות (תברואן)
• מוסמך FCSI Professional(האיגוד העולמי לייעוץ למערכות מזון והסעדה)
• נאמן תברואה
• עורך מבדקי איכות פנימיים במזון.
• תעודות הסמכה כדירקטור בחברות, מאמן עסקי וארגוני, מגשר ארגוני, מנחה קבוצות וצוותי משימה
סל שירותי החטיבה – ארגון ושיטות, ייעוץ עסקי וארגוני, ניהול איכות
א. ייעוץ, אימון וליווי עסקי, אישי וארגוני של היזם המנכ"ל הבעלים ומקבלי ההחלטות
ב. אבחון ומיפוי עסקים וארגונים קיימים, ניהול וליווי תהליכי שינוי
ג. כתיבת והכנת מכרזים ומסמכי בל"מ, מפרטים וליווי התקשרויות, כתיבה טכנית ושיווקית
ד. גיבוש ואפיון אסטרטגיות ותפיסות הסעדה
ה. או"ש – ארגון ושיטות – יישום תהליכי ייעול, שיפור וחיסכון
ו. ייעוץ ארגוני – מבנה ארגוני, תקני כוח אדם, הגדרות תפקיד, תחומי אחריות וסמכות
ז. פיננסים וכלכלת הסעדה – עלויות, תמחור, המחרה, בדיקות כדאיות, מדיניות מחירים
ח. מטבח חכם – תכנון, שליטה ובקרה ממוחשבים, טכנולוגיות מידע מתקדמות
ט. ניטור, נטרול וניהול משברים וסיכונים ארגוניים ותפעוליים
י. תפ"י – תכנון ופיקוח הייצור ואפיון מערכות ניהול ממוחשבות
יא. גישור עסקי וארגוני - בארגונים ועסקים, בין שותפים, עסקים משפחתיים וכיו"ב
יב. מזון בטוח - תקינה, רגולציה, ניהול ובקרת איכות במזון – בטיחות מזון, תברואה והיגיינה
יג. בריאות הסביבה והאדם – איכות הסביבה מהיבט חומרים, אנרגיה, אוויר, מים, אשפה
יד. לימוד, הכשרה, הדרכה, ריענון – בכיתה, בשטח, בכתב, בדיגיטל
טו. דירקטור חיצוני – לניהול וארגון, תחום המזון וההסעדה